NORSAN - OMEGA 3 ARKTIS KAPSULE (100% naravno olje iz jeter polenovke)

Priporočen dnevni odmerek

2 x 3 kapsule na dan med ali takoj po obroku. Dnevni odmerek vsebuje 1.500 mg Omega-3 maščobnih kislin, od tega 480 mg EPA in 720 mg DHA. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjevanje

Neodprte izdelke zaščitite pred neposredno sončno svetlobo in hranite pri stalni sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Brez neprijetnega spahovanja

Visoka kakovost surovin in izvor polenovke preprečujeta neprijetno spahovanje po zaužitju kapsul Omega-3 Arktis. Arktik je še posebno bogat s hranili in še ni preveč onesnažen. Poleg tega med ulovom rib in predelavo minejo le 4 ure. Prav to so razlogi, zakaj ima NORSAN olje iz jeter polenovke nizek indeks oksidacije (ToTox)  in ne povzroča neprijetnega spahovanja.

13.90

PAKIRANJE

Pakiranje: 120 kapsul

SESTAVINE

Sestavine: naravno olje iz jeter polenovke (70,8 %); želatina, sredstvo za vlaženje: glicerin, antioksidant: izvleček rožmarina, mešani in d-alfa-tokoferoli (vitamin E). Izdelek ne vsebuje glutena in laktoze.

DELI NORSAN - OMEGA 3 ARKTIS KAPSULE (100% naravno olje iz jeter polenovke)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Opis

Koristno za srce, oči in možgane

  • 100 % naravno olje iz jeter polenovke iz divjega trajnostnega ribolova v vodah Arktičnega morja
  • 1.500 mg Omega-3 v dnevnem odmerku (2 x 3 kapsule)
  • Brez neprijetnega spahovanja
  • Prečiščeno olje brez škodljivih snovi, PCB-jev in težkih kovin

OLJE IZ JETER POLENOVKE IZ ARKTIČNEGA OCEANA

S hranili bogat hladni Arktični ocean, kjer živijo in rastejo polenovke, ​​zagotavlja edinstveno in visoko kakovost olja Omega-3. Naše naravno olje Omega-3 izvira iz divjega ribolova, območje ulova pa se nahaja neposredno ob norveški obali. Ulovljene ribe se predelajo v nekaj urah, kar zagotavlja visoko “svežino” olja.

Naravno olje iz jeter polenovke

Norsan olje polenovke iz Severne Norveške je sestavljeno iz kombinacije več kot 50 maščobnih kislin. Ta naravna struktura maščobnih kislin se ohrani tudi med postopkom ekstrakcije in čiščenja. Uporaba nekoncentriranega naravnega olja Omega-3 ima podoben pozitiven učinek kot uživanje rib.

Izjemno čisto

V sodobnem objektu se iz olja učinkovito očistijo onesnaževalci, PCB-ji in težke kovine. Struktura maščobnih kislin je v postopku čiščenja zaščitena, zato se lahko olje pohvali z visoko svežino. Ta svežina se kaže v prijetnem okusu, ki je enostavno za prebavo. Skupna oksidacijska vrednost (totoks) olja se giblje med 3 in 5. Nizka vrednost je potrditev kakovosti surovin in postopka rafiniranja. Če se želite prepričati v svežino in kakovost, ga povohajte in okusite. Kot pri vseh ostalih živilih sta vonj in okus dobra pokazatelja kakovosti olj Omega-3.

KVALITETA

LASTNI PROIZVOD