NORSAN - OMEGA 3 TOTAL KAPSULE (100% naravno olje iz malih rib)

Shranjevanje

Neodprte izdelke zaščitite pred neposredno sončno svetlobo in hranite pri stalni sobni temperaturi. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!  

Uporaba

4 kapsule dnevno med ali takoj po obroku. Dnevni odmerek vsebuje 1.500 mg Omega-3 maščobnih kislin, od tega 707 mg EPA in 368 mg DHA.  

Brez neprijetnega spahovanja

Visoka kakovost surovin in svežina olja preprečujeta neprijetno spahovanje po zaužitju kapsul Omega-3. Najdaljši čas med ulovom rib in predelavo je le 4 ure. Edinstven in natančen postopek predelave in čiščenja pa zagotavlja izjemno kakovost ribjega olja NORSAN.

28.90

PAKIRANJE

Pakiranje: 120 kapsul

SESTAVINE

Sestavine: naravno ribje olje (70,8 %), želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, antioksidant: izvlečki rožmarina, mešani in d-alfa-tokoferoli (vitamin E). Izdelek ne vsebuje glutena in laktoze.

DELI NORSAN - OMEGA 3 TOTAL KAPSULE (100% naravno olje iz malih rib)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Opis

Koristno za srce, oči in možgane

  • Naravno ribje olje iz divje ulovljenih rib iz trajnostnega ribolova
  • 1.500 mg Omega-3 v dnevnem odmerku (4 kapsule)
  • Visoka vsebnost EPA
  • Brez neprijetnega spahovanja
  • Prečiščeno olje brez škodljivih snovi, PCB-jev in težkih kovin
  • Izvleček rožmarina kot antioksidant
  • Posebno priročne na potovanju

NARAVO BOGATE Z OMEGA-3 MAŠČOBNIMI KISLINAMI

Norsan ribje olje izvira iz trajnostnega ribolova v divjini ulovljenih rib. Pridobljeno je neposredno iz celotne ribe in ne kot stranski proizvod. Majhne ribe, kot so sardele, skuše in inčuni, so ulovljene v naravi, ribolov pa se izvaja v skladu s strogimi smernicami za trajnostni ribolov in je certificiran z znano oznako “Friends of the Sea”. Ribje olje je prečiščeno – brez škodljivih snovi in PCB-jev, ter nadzorovano v skladu s strogimi norveškimi predpisi.

Povsem naravna in brez koncentratov

Naravno ribje olje je sestavljeno iz kombinacije več kot 50 maščobnih kislin. Med pridobivanjem in čiščenjem ribjega olja se ohrani naravna struktura maščobnih kislin. To je pomembno, saj je samo uživanje takšne naravne strukture maščobnih kislin lahko enakovredno uživanju rib. NORSAN izrecno nikoli ne uporablja kakršnih koli koncentratov ribjih olj, saj se pri pridobivanju koncentratov kompleks naravnega ribjega olja kemično uniči in nato rekonstruira z umetno visoko koncentracijo Omega-3.

Edinstveno čiščenje v treh korakih z mikro destilacijo

Učinkovito čiščenje zagotavlja, da ribje olje ne vsebuje onesnaževalcev. Običajno se v ta namen uporablja dvostopenjsko čiščenje, za NORSAN Omega-3 Total ribje olje pa uporabljamo sodobno in edinstveno metodo v 3 korakih, ki vključuje tudi drag postopek mikrodestilacije. Posledično lahko ponudimo resnično najboljšo in najčistejšo kakovost.

KVALITETA

LASTNI PROIZVOD