NORSAN - OMEGA 3 VEGAN KAPSULE (100% vegansko olje iz alg)

Shranjevanje

Neodprte izdelke zaščitite pred neposredno sončno svetlobo in hranite pri stalni sobni temperaturi. Odprto embalažo hranite v hladilniku in porabite v 30 dneh. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek je 4 kapsule dnevno. Za najboljšo absorpcijo v telesu priporočamo, da kapsule z zadostno količino tekočine zaužijete med ali takoj po obroku. V eni škatli je 80 kapsul, kar ob priporočenem vnosu zadošča za 20 dni. Priporočenega dnevnega vnosa ne smete prekoračiti, razen če vam zdravnik ne predpiše drugače.

Brez neprijetnega spahovanja

Visoka kakovost surovin in svežina olja preprečujeta neprijetno spahovanje po zaužitju kapsul Omega-3. Kakovost izdelka lahko preverite sami, tako da preprosto odprete kapsulo ter povonjate in okusite olje. Sveže, kakovostno olje alg ima nevtralen vonj in okus, zato ga lahko zaužijemo celo čistega.

29.90

PAKIRANJE

Pakiranje: 80 kapsul

SESTAVINE

Sestavine: z DHA in EPA bogato olje iz alg, pridobljeno iz mikroalg Schizochytrium sp. (72,6 %); modificiran tapiokin škrob, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerin, sončnično olje (1,9 %), aroma (izvleček rožmarina), antioksidanti (izvlečki z visoko vsebnostjo tokoferolov, askorbil palmitat). Izdelek ne vsebuje glutena in laktoze.

DELI NORSAN - OMEGA 3 VEGAN KAPSULE (100% vegansko olje iz alg)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Opis

100 % vegansko in brez rib!

  • Z veganskim oljem iz alg
  • 1.700 mg Omega-3 (EPA & DHA) v dnevnem odmerku
  • Pridelano brez onesnaževanja in okolju prijazno
  • Ekstrakt rožmarina kot antioksidant
  • Brez neprijetnega spahovanja
  • Posebno priročne na potovanju
  • Ovoj kapsule je izdelan iz škroba tapioke (brez karagenana)

NORSAN OLJE IZ ALG

Mikroalge s svojo edinstveno fotosintezo so osnova našega obstoja. Vsebujejo vitalne hranilne snovi, vključno z Omega-3 maščobnimi kislinami, ki v našo prehrano posredno prihajajo tudi iz rib in morskih sadežev. Olje iz morskih alg je dobra alternativa uživanju rib.

NORSAN Omega-3 Vegan je 100 % rastlinsko olje iz alg. Olje se pridobiva iz morskih mikroalg Schizochytrium sp. Te mikroskopske alga se hranijo izključno z rastlinskimi snovmi, kot so odmrli listi. Mikroalge Schizochytrium sp. so še posebej bogate z morskimi Omega-3 maščobnimi kislinami DHA in EPA, zato so primerne za proizvodnjo veganskega olja Omega-3. Ker naše rastlinsko olje iz alg naravno vsebuje veliko Omega-3, ni potrebe po dodatni kemični obdelavi, da bi dosegli višjo koncentracijo.

Proizvodni proces je trajnosten in okolju prijazen. Morske mikroalge, ki jih uporabljamo za proizvodnjo Omega-3 Vegan, namreč ne prihajajo iz morja, ampak so gojene v velikih ribnikih z umetno morsko vodo. Tako se ohranijo naravni viri in hrana za ribe, ki jo predstavljajo te alge. Brez poseganja v naravni ekosistem morja poskrbimo tudi za ohranjanje staleža rib in mikroskopskih rakcev kril.

KVALITETA

LASTNI PROIZVOD