ANJA IN ALJAŽ

Soustanovitelja podjetja.

Anja opravlja funkcije direktorice, prodajalke kot tudi slaščičarke.

Aljaž pa ji daje interno zanje, moralno podporo in občasno pomaga pri dostavljanju izdelkov.

Njuna skupna pot se je začela v letu 2016, ko sta začela s spremembo življenjskega sloga. Anja je odkrila LCHF način prehranjevanja, kaj kmalu je navdušila tudi Aljaža. Skupaj meditirata, izvajata afirmacije in pomagata vsem, do boljšega, zdravega načina prehranjevanja.

Tako se je začela zgodba o Kavarni in slaščičarni LCHF_ANJA.

URŠKA

Slaščičarka Urška

Peka slaščic zanjo predstavlja tisti čas, ko rabi sprostitev in nekaj za dušo.

Jeseni 2020 si je zaželela, da bi delala v slaščičarni, kmalu je v njeno življenje prišla prijateljica Anja. Ugotovili sta, da ju veže skupaj tudi veselje do peke.

Kmalu je dobila priložnost, da svoje veselje do peke še nadgradi z peko lchf slaščic.

V veselje ji je, da lahko sodeluje s tako srčno ekipo, kjer lahko z lchf izdelki razvajajo tudi ostale, kateri imajo različne zdravstvene težave.

VESNA

Slaščičarka Vesna

V timu LCHF_ANJA se je znašla čisto po naključju. Kot sama pravi ‘’vse se zgodi z razlogom’’ in res se je.

Na začetku je bila navdušena stranka Anjinih LCHF dobrot saj imam doma moža in hčer s Celiakijo in starša s sladkorno boleznijo.

Ob spremljanju LCHF_ANJE na družabnih omrežjih, je zasledila da išče pomoč in tako se je znašla v srčnem timu.

Neizmerno ji je hvaležna za vso njeno znanje, prijaznost ter skrbnost, ki jo ima do svojih zaposlenih.

ALEKSANDRA

Skrbi za  področje digitalnega marketinga, upravljanja socialnih omrežij, editiranju spletne strani ter drugih manjših opravil.

Z Anjo sta se prvič srečali, ko je Aleksandra za njene izdelke izvedela preko njene sestrične in jih nato tudi preizkusila. 

Kljub temu, da je diplomirana Informatičarka, ki se stalno izpopolnjuje iz področja digitalnega marketinga pa že leta izdeluje papirnate izdelke (origami, kirigami, quilling) in druge umetnine.

Za sodelovanje se je odločila zato, ker si je želela pomagati Anji pri njeni poslovni poti, ki je polna izzivov, hkrati pa z delom krepi svojo kreativnost v digitalnem svetu.