PO NAROČILU

Če iščete posebne torte, prilagojene vašim prehranskim potrebam in željam, potem ste pri nas na pravem mestu! Pri nas izdelujemo torte po naročilu, ki so brez glutena, brez sladkorja, brez aditivov, brez umetnih arom in brez konzervansov. Naša prednost je, da ne sklepamo kompromisov glede kakovosti in okusa.

Pri LCHF ANJA uporabljamo samo najboljše sestavine, ki so naravne in visoko kakovostne. Naša torta je prava paša za oči, saj se posvečamo tudi estetskemu vidiku in izdelujemo čudovite dekoracije, prilagojene vašim željam. Ne glede na to, ali gre za rojstni dan, poroko, obletnico ali kakšno drugo posebno priložnost, pri nas boste našli torto, ki bo osrečila vas in vaše goste.

Naša prednost je tudi v tem, da posvečamo pozornost vsakemu podrobnemu koraku pri izdelavi torte. Želimo zagotoviti, da je vsak ugriz popolna harmonija okusa in teksture. Naše torte so okusne, sočne in zadovoljijo tudi najzahtevnejše sladokusce.

Če želite svoje naročilo prilagoditi še dodatno, smo vam vedno na voljo za individualne pogovore in posvetovanja. Skupaj bomo ustvarili torto, ki bo presegla vaša pričakovanja.

Privoščite si razvajanje z zdravo slaščico, ki bo zadovoljila vaše brbončice.

Naročilo ali povpraševanje lahko pošljete na naš e-mail naslov: lchfanja@gmail.com ali pa nas enostavno pokličite na 031 759 809, da se lahko dogovorimo o načinu dostave oziroma osebnega prevzema naročenih izdelkov.

VEGANSKE TORTE

LCHF TORTE

VEGANSKO SOČNO PECIVO