lchf anja nova ekipa 2022

A veš ko imaš občutek, da nekoga že poznaš celo življenje?

No to se je zgodilo pri nama.

Spoznala sem jo v vrtcu, saj sem bila “teta” njenemu sinu. Že takrat sem tiho opazovala njeno energijo in si predstavljala, kako bi lahko bile dobre prijateljice. Ampak ker v službi ni bilo dovoljeno sklepanje prijateljstva med starši in zaposlenimi, sem to omisel pospravila pod preprogo. Dnevi so minevali, jaz pa sem sanjala kako bi bila doma in ustvarjala LCHF slaščice.

In tako se je začelo… prvi korak je bil narejen, ko sem zapustila svojo službo.

V vmesnem času, sva se z Urško zbližali. Hodili sva na sprehode in lahko bi klepetali ure in ure. Čas z njo se je preprosto ustavil. Spomnim se ko sem ji rekla : ” Ali bi mi pomagala pri peki zdravih slaščic? ” Prva naloga je bila rezanje čokolade na koščke. Spomnim se, kot da je bilo včeraj. Rezala je čokolado, vztrajno eno po eno, košček po košček. Vse dokler ni dobila žulja. S tem mi je dokazala, da se lahko zanesem nanjo, tudi v težkih trenutkih. Poigravali sva se z mislijo, da sama odprem Slaščičarno in kavarno Lchf anja. Ker so bile to moje sanje, sem seveda to naredila in zaposlila Urško. 1 leto smo uspešno poslovali. Ampak ker je bilo preveč vseh stvari, papirjev, preobremenjenosti in seveda zapravljenega časa, sem se v trenutku odločila, da je mogoče čas, da poskrbim zase in za svojo družino. Odločitev je padla… LCHF ANJA se prodaja.

Ko so potekali sestanki, sem se počutila, kot da prodajam svojega drugega otroka… Enostavno, vedela sem da nihče ne bo cenil nešteto neprespanih noči, tako kot Urška, ki je bila del zgodbe že od samega začetka. Vedela sem, da si želim nadaljevati, ampak ne v takšnem obsegu kot sedaj.

Potem pa je naneslo z najinimi občutki, da čutiva da morava nadaljevati skupaj. V tem času mi je dokazala, da se lahko zanesem nanjo in da to ni služba, ki jo opravlja samo zaradi denarja. Tukaj igra srce.

Pa sva tukaj, Anja in Urška, dve družini, povezani v eno zgodbo.

Vsaka ima svojo področje, jaz bolj LCHF in marketing; Urška bolj VEGANSKO in razvijanje novih receptov.

Vema, da je to prava skupna pot, kjer je ljubezen do peke najmočnejša. In predvsem sva hvaležni, ker lahko ustvarjava za vas drage stranke, še posebej za tiste, ki se nemorete sladkati drugje.

Najini izdelki so brez glutena, brez sladkorja, narejeni po LCHF načelih in VEGANSKIH načelih.

Pridite kaj naokoli.

Z ljubeznijo,

Anja in Urška.